Efternavn AbasyanAt vide mere om Abasyan efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abasyan efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abasyan.

Abasyan efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abasyan, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abasyan helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abasyan

Se kort over efternavn Abasyan

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abasyan i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abasyan, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abasyan, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abasyan efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abasyan efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abasyan er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abasyan i verden

 1. Armenien Armenien (266)
 2. Rusland Rusland (130)
 3. USA USA (20)
 4. Georgien Georgien (5)
 5. Libanon Libanon (1)
 6. Usbekistan Usbekistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abasyan rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abasyan efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abasyan er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abasyan er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abasyan, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abasyan.

 1. Abajyan
 2. Abazyan
 3. Abajian
 4. Avagyan
 5. Avakyan
 6. Abbasian
 7. Abazan
 8. Abakyn
 9. Abaijon
 10. Abson
 11. Avakian
 12. Ayvazyan
 13. Aivazyan
 14. Apikyan
 15. Avoscan
 16. Abjean
 17. Abuzan
 18. Abozan
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abejon
 22. Abeken
 23. Abigon
 24. Abushanab
 25. Afghan
 26. Aivazian
 27. Aposhian
 28. Aubusson
 29. Avejan
 30. Avesani
 31. Avison
 32. Ayvazian
 33. Abagnale
 34. Avgan
 35. Abagnara
 36. Abusnina
 37. Avagimyan
 38. Afsana
 39. Abbasciano
 40. Afgan