Efternavn åbergAt vide mere om åberg efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åberg efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åberg.

åberg efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åberg, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åberg helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åberg

Se kort over efternavn åberg

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åberg i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åberg, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åberg, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åberg efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åberg efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åberg er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åberg i verden

 1. Sverige Sverige (9576)
 2. Finland Finland (1118)
 3. Norge Norge (204)
 4. Danmark Danmark (102)
 5. Estland Estland (19)
 6. England England (3)
 7. USA USA (2)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Hviderusland Hviderusland (1)
 10. Kina Kina (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. Frankrig Frankrig (1)
 14. Hong Kong Hong Kong (1)
 15. Indonesien Indonesien (1)
 16. Luxembourg Luxembourg (1)
 17. Malta Malta (1)
 18. New Zealand New Zealand (1)
 19. Panama Panama (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åberg rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åberg efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åberg er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åberg er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet åberg, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner åberg.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet åberg, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner åberg, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet åberg kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner åberg, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aaberg
 2. Aberg
 3. Ahberg
 4. Abers
 5. Auberge
 6. Aaberge
 7. Abergo
 8. Aberegg
 9. Abergel
 10. Auberger
 11. Aubourg
 12. Auvers
 13. Avers
 14. Abarca
 15. Abarza
 16. Aberkan
 17. Aberson
 18. Abras
 19. Abrego
 20. Abregu
 21. Abreus
 22. Abrigo
 23. Abris
 24. Apresa
 25. Apreza
 26. Auvergne
 27. Averes
 28. Averos
 29. Aversa
 30. Averso
 31. Avresi
 32. Abarka
 33. Abaragh
 34. Averko
 35. Aberash
 36. Afrej
 37. Abric
 38. Aberski
 39. Abiriga
 40. Afargi