Efternavn áfricaAt vide mere om áfrica efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at áfrica efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet áfrica.

áfrica efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder áfrica, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet áfrica helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet áfrica

Se kort over efternavn áfrica

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal áfrica i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet áfrica, så vi kan få præcise oplysninger om alle de áfrica, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor áfrica efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med áfrica efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis áfrica er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest áfrica i verden

 1. Angola Angola (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal áfrica rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med áfrica efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor áfrica er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande áfrica er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet áfrica gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet áfrica kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner áfrica, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Africa
 2. Abrica
 3. Afrika
 4. African
 5. Afric
 6. Abarca
 7. Africano
 8. Afrikan
 9. Aparici
 10. Aprice
 11. Avarca
 12. Aparicia
 13. Africain
 14. Aparico
 15. Abric
 16. Abiriga
 17. Africani
 18. Abarcas
 19. Abarza
 20. Abourich
 21. Abrigo
 22. Abris
 23. Abruza
 24. Aburuza
 25. Afreijo
 26. Afroz
 27. Aparicio
 28. Aparisi
 29. Apresa
 30. Apreza
 31. Apris
 32. Aprix
 33. Aversa
 34. Abarka
 35. Apriz
 36. Abrach
 37. Afrique
 38. Abarzua
 39. Aparasca
 40. Aparis