Efternavn CollamoreAt vide mere om Collamore efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collamore efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collamore.

Collamore efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collamore, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collamore helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collamore

Se kort over efternavn Collamore

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collamore i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collamore, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collamore, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collamore efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collamore efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collamore er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collamore i verden

 1. USA USA (397)
 2. Danmark Danmark (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collamore rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collamore efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collamore er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collamore er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collamore, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collamore.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collamore, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collamore, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Collimore
 2. Collmore
 3. Collymore
 4. Cullamore
 5. Colemore
 6. Collamer
 7. Colmore
 8. Cullimore
 9. Cellamare
 10. Colleymore
 11. Claymore
 12. Clymore
 13. Colemere
 14. Colemire
 15. Collemer
 16. Collmar
 17. Collmer
 18. Caillamara
 19. Calamar
 20. Calamari
 21. Callemard
 22. Celmare
 23. Clemor
 24. Colamarco
 25. Colaneri
 26. Colemer
 27. Colimer
 28. Colmar
 29. Colmer
 30. Colmery
 31. Colomar
 32. Colomer
 33. Colomera
 34. Colmayer
 35. Colnor
 36. Calamaro
 37. Collineri
 38. Colmard
 39. Clamer
 40. Calamardo