Efternavn ColmayerAt vide mere om Colmayer efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colmayer efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colmayer.

Colmayer efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colmayer, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colmayer helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colmayer

Se kort over efternavn Colmayer

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colmayer i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colmayer, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colmayer, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colmayer efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colmayer efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colmayer er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colmayer i verden

 1. Italien Italien (43)
 2. Argentina Argentina (6)
 3. Brasilien Brasilien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colmayer rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colmayer efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colmayer er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colmayer er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colmayer, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colmayer.

At afgøre om efternavnet Colmayer eller nogle af de efternavne, der ligner Colmayer, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colmayer blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colmayer med en fælles rod.

 1. Collamer
 2. Colmar
 3. Colmer
 4. Calmer
 5. Celmare
 6. Celmer
 7. Colaneri
 8. Colemer
 9. Colimer
 10. Collemer
 11. Collmar
 12. Collmer
 13. Colmery
 14. Colmore
 15. Colomar
 16. Colomer
 17. Colomier
 18. Coulmier
 19. Culmer
 20. Colmard
 21. Clamer
 22. Calamar
 23. Calimer
 24. Calmarza
 25. Calomer
 26. Clammer
 27. Clanner
 28. Clemares
 29. Clemmer
 30. Clener
 31. Climer
 32. Clymer
 33. Colamarco
 34. Colemere
 35. Colemire
 36. Colemore
 37. Collamore
 38. Collmore
 39. Colmeiro
 40. Colomera