Efternavn CollymoreAt vide mere om Collymore efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collymore efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collymore.

Collymore efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collymore, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collymore helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collymore

Se kort over efternavn Collymore

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collymore i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collymore, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collymore, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collymore efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collymore efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collymore er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collymore i verden

 1. USA USA (1086)
 2. Barbados Barbados (718)
 3. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (370)
 4. England England (311)
 5. Saint Lucia Saint Lucia (198)
 6. Canada Canada (143)
 7. Guyana Guyana (129)
 8. Panama Panama (96)
 9. Bahamas Bahamas (80)
 10. Jamaica Jamaica (32)
 11. Grenada Grenada (30)
 12. Botswana Botswana (17)
 13. Turks- og Caicosøerne Turks- og Caicosøerne (9)
 14. Britiske Jomfruøer Britiske Jomfruøer (7)
 15. Amerikanske Jomfruøer Amerikanske Jomfruøer (6)
 16. Belize Belize (5)
 17. Wales Wales (5)
 18. Cuba Cuba (4)
 19. Kenya Kenya (4)
 20. Saint Vincent og Grenadinerne Saint Vincent og Grenadinerne (2)
 21. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (2)
 22. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 23. Sverige Sverige (1)
 24. Singapore Singapore (1)
 25. Swaziland Swaziland (1)
 26. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 27. Thailand Thailand (1)
 28. Belgien Belgien (1)
 29. Tyskland Tyskland (1)
 30. Dominica Dominica (1)
 31. Finland Finland (1)
 32. Skotland Skotland (1)
 33. Ghana Ghana (1)
 34. Jersey Jersey (1)
 35. Japan Japan (1)
 36. Kuwait Kuwait (1)
 37. Montserrat Montserrat (1)
 38. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collymore rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collymore efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collymore er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collymore er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collymore. Dette skyldes, at efternavnet Collymore ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collymore, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collymore.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collymore kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collymore, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Collymore eller nogle af de efternavne, der ligner Collymore, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Collymore blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Collymore med en fælles rod.

 1. Collamore
 2. Collimore
 3. Collmore
 4. Colleymore
 5. Claymore
 6. Clymore
 7. Colemore
 8. Colmore
 9. Cullamore
 10. Cullimore
 11. Colemere
 12. Colemire
 13. Collamer
 14. Collemer
 15. Collmar
 16. Collmer
 17. Cellamare
 18. Callemard
 19. Celmare
 20. Clemor
 21. Clymer
 22. Colemer
 23. Colimer
 24. Colmar
 25. Colmer
 26. Colmery
 27. Colomar
 28. Colomer
 29. Colomera
 30. Colnor
 31. Collineri
 32. Colmard
 33. Caillamara
 34. Calamar
 35. Calamari
 36. Calimer
 37. Calmer
 38. Calomarde
 39. Calomer
 40. Celmer