Efternavn CollamerAt vide mere om Collamer efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collamer efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collamer.

Collamer efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collamer, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collamer helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collamer

Se kort over efternavn Collamer

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collamer i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collamer, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collamer, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collamer efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collamer efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collamer er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collamer i verden

 1. USA USA (257)
 2. Filippinerne Filippinerne (2)
 3. Canada Canada (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collamer rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collamer efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collamer er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collamer er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collamer gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collamer, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collamer.

 1. Collemer
 2. Collmer
 3. Colemer
 4. Colimer
 5. Collamore
 6. Collmar
 7. Colmer
 8. Colomer
 9. Colmayer
 10. Clamer
 11. Calamar
 12. Calimer
 13. Calmer
 14. Calomer
 15. Celmer
 16. Clammer
 17. Clemmer
 18. Climer
 19. Clymer
 20. Colaneri
 21. Colemere
 22. Collimore
 23. Collmore
 24. Collymore
 25. Colmar
 26. Colmery
 27. Colomar
 28. Colomera
 29. Colomier
 30. Coulmier
 31. Cullamore
 32. Culmer
 33. Cellamare
 34. Collineri
 35. Caillamara
 36. Calamari
 37. Callemard
 38. Celmare
 39. Challoner
 40. Chalmers