Efternavn ColimerAt vide mere om Colimer efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colimer efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colimer.

Colimer efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colimer, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colimer helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colimer

Se kort over efternavn Colimer

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colimer i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colimer, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colimer, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colimer efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colimer efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colimer er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colimer i verden

 1. Israel Israel (7)
 2. USA USA (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colimer rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colimer efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colimer er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colimer er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colimer gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colimer, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colimer.

 1. Calimer
 2. Climer
 3. Colemer
 4. Collmer
 5. Colmer
 6. Colomer
 7. Calmer
 8. Calomer
 9. Celmer
 10. Clymer
 11. Colemere
 12. Collamer
 13. Collemer
 14. Collmar
 15. Colmar
 16. Colmery
 17. Colomar
 18. Colomera
 19. Colomier
 20. Culmer
 21. Calimar
 22. Celimar
 23. Clamer
 24. Climar
 25. Calamar
 26. Clammer
 27. Clemmer
 28. Clemor
 29. Clener
 30. Colaneri
 31. Colemire
 32. Colemore
 33. Collimore
 34. Collmore
 35. Colmeiro
 36. Colmore
 37. Coulmier
 38. Climurk
 39. Colmayer
 40. Colnor