Efternavn CollonAt vide mere om Collon efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collon efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collon.

Collon efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collon, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collon helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collon

Se kort over efternavn Collon

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collon i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collon, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collon, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collon efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collon efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collon er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collon i verden

 1. Frankrig Frankrig (1099)
 2. USA USA (132)
 3. Belgien Belgien (72)
 4. Tyskland Tyskland (28)
 5. Canada Canada (24)
 6. Australien Australien (21)
 7. England England (21)
 8. Nederlandene Nederlandene (15)
 9. Schweiz Schweiz (9)
 10. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (8)
 11. Monaco Monaco (3)
 12. Argentina Argentina (2)
 13. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 14. Østrig Østrig (1)
 15. Cameroun Cameroun (1)
 16. Kina Kina (1)
 17. Irland Irland (1)
 18. Japan Japan (1)
 19. Marokko Marokko (1)
 20. Pakistan Pakistan (1)
 21. Singapore Singapore (1)
 22. Senegal Senegal (1)
 23. Tunesien Tunesien (1)
 24. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collon rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collon efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collon er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collon er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collon gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collon. Dette skyldes, at efternavnet Collon ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collon, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collon.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collon kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collon, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Collon eller nogle af de efternavne, der ligner Collon, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Collon blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Collon med en fælles rod.

 1. Callon
 2. Collen
 3. Collin
 4. Colln
 5. Collom
 6. Collone
 7. Collyn
 8. Colon
 9. Coullon
 10. Coulon
 11. Cullon
 12. Caillon
 13. Callan
 14. Callen
 15. Callin
 16. Callion
 17. Calloen
 18. Calon
 19. Cellan
 20. Celon
 21. Challon
 22. Chalon
 23. Chelon
 24. Chillon
 25. Cillan
 26. Cleon
 27. Clon
 28. Cloon
 29. Coelen
 30. Coeln
 31. Colan
 32. Colen
 33. Coleoni
 34. Colhoun
 35. Colian
 36. Colin
 37. Collani
 38. Colleen
 39. Collem
 40. Colleoni