Efternavn CollynAt vide mere om Collyn efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collyn efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collyn.

Collyn efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collyn, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collyn helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collyn

Se kort over efternavn Collyn

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collyn i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collyn, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collyn, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collyn efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collyn efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collyn er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collyn i verden

 1. Belgien Belgien (68)
 2. Frankrig Frankrig (14)
 3. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (8)
 4. Australien Australien (5)
 5. USA USA (3)
 6. Brasilien Brasilien (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Indonesien Indonesien (1)
 9. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collyn rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collyn efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collyn er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collyn er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collyn. Dette skyldes, at efternavnet Collyn ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collyn, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collyn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collyn kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collyn, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Collen
 2. Collin
 3. Colln
 4. Collon
 5. Colyn
 6. Callan
 7. Callen
 8. Callin
 9. Callon
 10. Cellan
 11. Cillan
 12. Cleyn
 13. Coelen
 14. Coeln
 15. Colan
 16. Colen
 17. Colian
 18. Colin
 19. Collani
 20. Colleen
 21. Collem
 22. Collien
 23. Collina
 24. Collini
 25. Collino
 26. Collom
 27. Collone
 28. Collum
 29. Coln
 30. Colon
 31. Coolen
 32. Coolin
 33. Coullon
 34. Coulon
 35. Cowlin
 36. Cullen
 37. Cullin
 38. Collana
 39. Chollin
 40. Colun