Efternavn ColianniAt vide mere om Colianni efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colianni efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colianni.

Colianni efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colianni, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colianni helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colianni

Se kort over efternavn Colianni

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colianni i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colianni, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colianni, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colianni efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colianni efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colianni er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colianni i verden

 1. USA USA (200)
 2. Italien Italien (66)
 3. Belgien Belgien (6)
 4. Amerikanske Jomfruøer Amerikanske Jomfruøer (6)
 5. Argentina Argentina (4)
 6. Tyskland Tyskland (3)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colianni rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colianni efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colianni er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colianni er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colianni gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colianni. Dette skyldes, at efternavnet Colianni ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colianni, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colianni.

 1. Colaianni
 2. Calanni
 3. Caliani
 4. Colian
 5. Colini
 6. Collani
 7. Ciliani
 8. Calianno
 9. Calani
 10. Caliano
 11. Calini
 12. Celani
 13. Celini
 14. Clanny
 15. Colan
 16. Colana
 17. Coleoni
 18. Colin
 19. Colina
 20. Colino
 21. Colleoni
 22. Collini
 23. Colonna
 24. Colonne
 25. Collana
 26. Celiano
 27. Colione
 28. Caliane
 29. Coloni
 30. Ciolini
 31. Colwana
 32. Coline
 33. Calan
 34. Calano
 35. Calhane
 36. Calihan
 37. Calin
 38. Calina
 39. Calinoiu
 40. Callan