Efternavn ColeeAt vide mere om Colee efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colee efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colee.

Colee efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colee, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colee helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colee

Se kort over efternavn Colee

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colee i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colee, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colee, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colee efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colee efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colee er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colee i verden

 1. USA USA (592)
 2. Liberia Liberia (82)
 3. Nederlandene Nederlandene (36)
 4. England England (33)
 5. Australien Australien (31)
 6. New Zealand New Zealand (15)
 7. Skotland Skotland (4)
 8. Canada Canada (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Thailand Thailand (1)
 11. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colee rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colee efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colee er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colee er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colee gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colee. Dette skyldes, at efternavnet Colee ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colee, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colee.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colee kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colee, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Clee
 2. Cole
 3. Colea
 4. Coley
 5. Colie
 6. Colle
 7. Collee
 8. Coleo
 9. Cale
 10. Caley
 11. Calle
 12. Calwe
 13. Cele
 14. Celey
 15. Celle
 16. Chole
 17. Cle
 18. Clea
 19. Clew
 20. Clewe
 21. Cley
 22. Cloe
 23. Coale
 24. Coalle
 25. Coel
 26. Coele
 27. Coile
 28. Coiley
 29. Col
 30. Cola
 31. Colao
 32. Colau
 33. Colaw
 34. Colay
 35. Coli
 36. Colio
 37. Coll
 38. Colla
 39. Collea
 40. Colley