Efternavn ColeaAt vide mere om Colea efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colea efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colea.

Colea efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colea, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colea helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colea

Se kort over efternavn Colea

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colea i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colea, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colea, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colea efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colea efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colea er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colea i verden

 1. Rumænien Rumænien (528)
 2. USA USA (47)
 3. Spanien Spanien (46)
 4. Moldova Moldova (17)
 5. Argentina Argentina (8)
 6. England England (3)
 7. Mexico Mexico (2)
 8. Filippinerne Filippinerne (2)
 9. Andorra Andorra (1)
 10. Australien Australien (1)
 11. Schweiz Schweiz (1)
 12. Frankrig Frankrig (1)
 13. Grækenland Grækenland (1)
 14. Italien Italien (1)
 15. Liberia Liberia (1)
 16. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colea rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colea efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colea er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colea er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colea. Dette skyldes, at efternavnet Colea ofte har gennemgået mutationer.

 1. Clea
 2. Cola
 3. Cole
 4. Colee
 5. Coley
 6. Colla
 7. Collea
 8. Culea
 9. Coleo
 10. Colia
 11. Cilea
 12. Colya
 13. Cala
 14. Cale
 15. Caley
 16. Caleya
 17. Calha
 18. Calia
 19. Calla
 20. Callea
 21. Caola
 22. Cela
 23. Celaa
 24. Cele
 25. Celey
 26. Celeya
 27. Celia
 28. Cella
 29. Chola
 30. Chole
 31. Cholewa
 32. Cilia
 33. Cilla
 34. Ciulea
 35. Cla
 36. Cle
 37. Clee
 38. Clew
 39. Cley
 40. Clua