Efternavn ColayAt vide mere om Colay efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colay efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colay.

Colay efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colay, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colay helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colay

Se kort over efternavn Colay

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colay i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colay, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colay, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colay efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colay efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colay er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colay i verden

 1. Guatemala Guatemala (414)
 2. Tyrkiet Tyrkiet (95)
 3. Spanien Spanien (35)
 4. Indien Indien (24)
 5. USA USA (20)
 6. Frankrig Frankrig (12)
 7. Filippinerne Filippinerne (4)
 8. Kasakhstan Kasakhstan (2)
 9. Marokko Marokko (1)
 10. Belize Belize (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Algeriet Algeriet (1)
 13. Guam Guam (1)
 14. Indonesien Indonesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colay rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colay efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colay er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colay er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colay gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colay, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colay.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colay kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colay, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colay eller nogle af de efternavne, der ligner Colay, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colay blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colay med en fælles rod.

 1. Celay
 2. Cholay
 3. Clay
 4. Cola
 5. Colao
 6. Colau
 7. Colaw
 8. Coley
 9. Collay
 10. Colly
 11. Coloy
 12. Coly
 13. Cala
 14. Calao
 15. Calaya
 16. Caley
 17. Calway
 18. Caly
 19. Caola
 20. Cela
 21. Celaa
 22. Celai
 23. Celaya
 24. Celayo
 25. Celey
 26. Cely
 27. Chola
 28. Cilly
 29. Cla
 30. Clah
 31. Clau
 32. Claw
 33. Claye
 34. Cley
 35. Cloy
 36. Cly
 37. Coila
 38. Coiley
 39. Col
 40. Cole