Efternavn CoelAt vide mere om Coel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coel.

Coel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coel

Se kort over efternavn Coel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coel i verden

 1. USA USA (189)
 2. Belgien Belgien (145)
 3. Cambodja Cambodja (40)
 4. Brasilien Brasilien (37)
 5. Frankrig Frankrig (28)
 6. England England (19)
 7. Cuba Cuba (4)
 8. Tyskland Tyskland (4)
 9. Mexico Mexico (4)
 10. Indonesien Indonesien (3)
 11. Canada Canada (2)
 12. Venezuela Venezuela (2)
 13. Argentina Argentina (1)
 14. Australien Australien (1)
 15. Colombia Colombia (1)
 16. Israel Israel (1)
 17. Indien Indien (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Liberia Liberia (1)
 20. Luxembourg Luxembourg (1)
 21. Letland Letland (1)
 22. Nigeria Nigeria (1)
 23. Nepal Nepal (1)
 24. Polen Polen (1)
 25. Rusland Rusland (1)
 26. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coel, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coel, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coel kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coel, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Cael
 2. Cel
 3. Coele
 4. Cohl
 5. Coil
 6. Col
 7. Coll
 8. Cool
 9. Coul
 10. Cowel
 11. Cowl
 12. Coelo
 13. Ciel
 14. Cwel
 15. Coal
 16. Cuel
 17. Chel
 18. Caal
 19. Cail
 20. Cal
 21. Call
 22. Caul
 23. Ceely
 24. Cela
 25. Cele
 26. Celi
 27. Cell
 28. Celo
 29. Cely
 30. Chal
 31. Cheal
 32. Chela
 33. Chele
 34. Chelh
 35. Cheli
 36. Chell
 37. Chelo
 38. Chelu
 39. Chiel
 40. Chil