Efternavn ColleaAt vide mere om Collea efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collea efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collea.

Collea efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collea, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collea helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collea

Se kort over efternavn Collea

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collea i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collea, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collea, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collea efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collea efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collea er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collea i verden

 1. USA USA (142)
 2. Kina Kina (1)
 3. Colombia Colombia (1)
 4. England England (1)
 5. Italien Italien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collea rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collea efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collea er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collea er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collea gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collea kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collea, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Callea
 2. Colea
 3. Colla
 4. Colle
 5. Collee
 6. Colley
 7. Collia
 8. Calla
 9. Calle
 10. Calleo
 11. Calley
 12. Cella
 13. Celle
 14. Celley
 15. Cilla
 16. Cilley
 17. Cillia
 18. Ciulea
 19. Clea
 20. Coale
 21. Coalla
 22. Coalle
 23. Coele
 24. Coila
 25. Coile
 26. Coiley
 27. Cola
 28. Cole
 29. Colee
 30. Coley
 31. Colie
 32. Coll
 33. Collao
 34. Collay
 35. Colleye
 36. Colli
 37. Collie
 38. Collio
 39. Collo
 40. Collow