Efternavn AbbasliAt vide mere om Abbasli efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbasli efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbasli.

Abbasli efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbasli, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbasli helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbasli

Se kort over efternavn Abbasli

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbasli i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbasli, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbasli, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbasli efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbasli efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbasli er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbasli i verden

 1. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1502)
 2. Indien Indien (10)
 3. Tyrkiet Tyrkiet (6)
 4. Rusland Rusland (5)
 5. Canada Canada (1)
 6. Nederlandene Nederlandene (1)
 7. Pakistan Pakistan (1)
 8. Togo Togo (1)
 9. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbasli rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbasli efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbasli er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbasli er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbasli gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbasli. Dette skyldes, at efternavnet Abbasli ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbasli, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbasli.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbasli kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbasli, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abasolo
 2. Absall
 3. Afzali
 4. Abasola
 5. Abascal
 6. Abazolo
 7. Absalom
 8. Absalon
 9. Afzaal
 10. Afzal
 11. Avasolo
 12. Abessolo
 13. Abigail
 14. Absil
 15. Absillis
 16. Abigael
 17. Abossolo
 18. Afsal
 19. Abu salim
 20. Abiakel
 21. Abakelia
 22. Abecilla
 23. Abegglen
 24. Abselam
 25. Abselan
 26. Absolon
 27. Absolut
 28. Apicelli
 29. Apsley
 30. Avasilcai
 31. Abusleme
 32. Abu saleh
 33. Abu salem
 34. Abu salah
 35. Abihaggle
 36. Avicola
 37. Absolom
 38. Abjilini
 39. Absolem
 40. Abshilava