Efternavn AbazoloAt vide mere om Abazolo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abazolo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abazolo.

Abazolo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abazolo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abazolo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abazolo

Se kort over efternavn Abazolo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abazolo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abazolo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abazolo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abazolo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abazolo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abazolo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abazolo i verden

 1. Mexico Mexico (41)
 2. Spanien Spanien (15)
 3. Argentina Argentina (7)
 4. Ecuador Ecuador (5)
 5. Peru Peru (5)
 6. Chile Chile (4)
 7. USA USA (2)
 8. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abazolo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abazolo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abazolo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abazolo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abazolo gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abazolo. Dette skyldes, at efternavnet Abazolo ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abazolo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abazolo, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abazolo eller nogle af de efternavne, der ligner Abazolo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abazolo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abazolo med en fælles rod.

 1. Abasolo
 2. Avasolo
 3. Abasola
 4. Absolon
 5. Abessolo
 6. Abossolo
 7. Absolom
 8. Abascal
 9. Absall
 10. Absalom
 11. Absalon
 12. Absolut
 13. Afzal
 14. Afzali
 15. Absil
 16. Abbasli
 17. Avicola
 18. Abiakel
 19. Absolem
 20. Abakelia
 21. Abecilla
 22. Abegglen
 23. Abselam
 24. Abselan
 25. Afzaal
 26. Avezuela
 27. Abigail
 28. Absillis
 29. Abigael
 30. Afsal
 31. Abihaggle
 32. Abshilava
 33. Apicella
 34. Apicelli
 35. Apsley
 36. Avasilcai
 37. Avasiloaie
 38. Avecilla
 39. Abusleme
 40. Absalonsen