Efternavn AbakeliaAt vide mere om Abakelia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abakelia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abakelia.

Abakelia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abakelia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abakelia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abakelia

Se kort over efternavn Abakelia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abakelia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abakelia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abakelia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abakelia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abakelia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abakelia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abakelia i verden

 1. Georgien Georgien (341)
 2. Abkhasien Abkhasien (180)
 3. Rusland Rusland (35)
 4. Hviderusland Hviderusland (5)
 5. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abakelia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abakelia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abakelia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abakelia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abakelia gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abakelia kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abakelia, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abakelia eller nogle af de efternavne, der ligner Abakelia, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abakelia blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abakelia med en fælles rod.

 1. Abasola
 2. Abiakel
 3. Abasolo
 4. Abazolo
 5. Abecilla
 6. Abselam
 7. Abselan
 8. Apicella
 9. Absillis
 10. Abbasli
 11. Abascal
 12. Abegglen
 13. Absall
 14. Absalom
 15. Absalon
 16. Abshilava
 17. Absolon
 18. Absolut
 19. Afzali
 20. Apicelli
 21. Avasilcai
 22. Avasolo
 23. Avecilla
 24. Avezuela
 25. Abigail
 26. Absil
 27. Abu-khalil
 28. Abigael
 29. Abu salim
 30. Avicola
 31. Abuchalja
 32. Absolom
 33. Abosoliman
 34. Afzelius
 35. Abjilini
 36. Avesilla
 37. Avagliano
 38. Absolem
 39. Afzaal
 40. Afzal