Efternavn AbasoloAt vide mere om Abasolo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abasolo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abasolo.

Abasolo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abasolo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abasolo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abasolo

Se kort over efternavn Abasolo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abasolo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abasolo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abasolo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abasolo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abasolo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abasolo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abasolo i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (4705)
 2. Mexico Mexico (1804)
 3. Spanien Spanien (1098)
 4. USA USA (267)
 5. Argentina Argentina (257)
 6. Chile Chile (243)
 7. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (158)
 8. Ecuador Ecuador (56)
 9. Peru Peru (56)
 10. Venezuela Venezuela (41)
 11. Uruguay Uruguay (33)
 12. Brasilien Brasilien (32)
 13. Singapore Singapore (26)
 14. Canada Canada (25)
 15. Colombia Colombia (15)
 16. Puerto Rico Puerto Rico (9)
 17. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (8)
 18. England England (8)
 19. Qatar Qatar (4)
 20. Østrig Østrig (2)
 21. Australien Australien (1)
 22. Belgien Belgien (1)
 23. Cameroun Cameroun (1)
 24. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 25. Finland Finland (1)
 26. Frankrig Frankrig (1)
 27. Italien Italien (1)
 28. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)
 29. Sudan Sudan (1)
 30. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abasolo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abasolo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abasolo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abasolo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abasolo. Dette skyldes, at efternavnet Abasolo ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abasolo, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abasolo.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abasolo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abasolo, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abasolo eller nogle af de efternavne, der ligner Abasolo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abasolo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abasolo med en fælles rod.

 1. Abazolo
 2. Avasolo
 3. Abasola
 4. Absolon
 5. Abessolo
 6. Abossolo
 7. Absolom
 8. Abascal
 9. Absall
 10. Absalom
 11. Absalon
 12. Absolut
 13. Absil
 14. Abbasli
 15. Absolem
 16. Abselam
 17. Abselan
 18. Afsal
 19. Avicola
 20. Abiakel
 21. Abakelia
 22. Abecilla
 23. Abegglen
 24. Afzaal
 25. Afzal
 26. Afzali
 27. Apsley
 28. Avasilcai
 29. Avasiloaie
 30. Abigail
 31. Absillis
 32. Abusleme
 33. Abigael
 34. Abu saleh
 35. Abu salem
 36. Abu salah
 37. Abu salim
 38. Abihaggle
 39. Abosoliman
 40. Avesilla