Efternavn AbasolaAt vide mere om Abasola efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abasola efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abasola.

Abasola efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abasola, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abasola helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abasola

Se kort over efternavn Abasola

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abasola i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abasola, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abasola, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abasola efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abasola efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abasola er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abasola i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (2287)
 2. Singapore Singapore (4)
 3. USA USA (4)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (3)
 5. Mexico Mexico (1)
 6. Malaysia Malaysia (1)
 7. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abasola rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abasola efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abasola er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abasola er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abasola gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abasola. Dette skyldes, at efternavnet Abasola ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abasola, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abasola.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abasola, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abasola, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abasola kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abasola, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abasola eller nogle af de efternavne, der ligner Abasola, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abasola blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abasola med en fælles rod.

 1. Abasolo
 2. Abazolo
 3. Avasolo
 4. Abascal
 5. Absall
 6. Abselam
 7. Abselan
 8. Absolon
 9. Absolut
 10. Abessolo
 11. Absil
 12. Abbasli
 13. Abossolo
 14. Avicola
 15. Absolom
 16. Absolem
 17. Abakelia
 18. Abecilla
 19. Absalom
 20. Absalon
 21. Avasilcai
 22. Afsal
 23. Abu salah
 24. Abiakel
 25. Abosoliman
 26. Avesilla
 27. Abegglen
 28. Abshilava
 29. Afzaal
 30. Afzal
 31. Afzali
 32. Apicella
 33. Apsley
 34. Avasiloaie
 35. Avecilla
 36. Avezuela
 37. Abigail
 38. Absillis
 39. Abusleme
 40. Abigael