Efternavn AbakirovaAt vide mere om Abakirova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abakirova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abakirova.

Abakirova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abakirova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abakirova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abakirova

Se kort over efternavn Abakirova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abakirova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abakirova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abakirova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abakirova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abakirova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abakirova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abakirova i verden

 1. Kirgisistan Kirgisistan (1954)
 2. Rusland Rusland (100)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (20)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 5. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abakirova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abakirova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abakirova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abakirova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abakirova gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abakirova. Dette skyldes, at efternavnet Abakirova ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abakirova kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abakirova, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abakirov
 2. Aubakirova
 3. Aubakirov
 4. Abuzarova
 5. Abakar
 6. Afakir
 7. Abaker
 8. Abuzarov
 9. Abachri
 10. Abaigar
 11. Abajar
 12. Abchir
 13. Abejaro
 14. Abkari
 15. Abkarian
 16. Abouzra
 17. Abshire
 18. Absuara
 19. Abukar
 20. Afkir
 21. Abshir
 22. Abker
 23. Abbakar
 24. Abokor
 25. Abokar
 26. Abskharon
 27. Aboker
 28. Aboukir
 29. Abejero
 30. Abaygar
 31. Abbekerk
 32. Abejar
 33. Abejer
 34. Abgar
 35. Abgaryan
 36. Absher
 37. Abshere
 38. Abshier
 39. Apkarian
 40. Apker