Efternavn AbajarAt vide mere om Abajar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abajar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abajar.

Abajar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abajar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abajar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abajar

Se kort over efternavn Abajar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abajar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abajar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abajar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abajar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abajar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abajar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abajar i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (1606)
 2. Indien Indien (10)
 3. Qatar Qatar (1)
 4. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abajar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abajar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abajar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abajar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Abakar
 2. Abejar
 3. Abaigar
 4. Abaygar
 5. Abejaro
 6. Abejer
 7. Abgar
 8. Abukar
 9. Abaker
 10. Abbakar
 11. Abokar
 12. Abcar
 13. Abachri
 14. Abchir
 15. Abkari
 16. Abshear
 17. Absher
 18. Absuara
 19. Afakir
 20. Afsar
 21. Afshar
 22. Apgar
 23. Abshir
 24. Avaigar
 25. Abuchar
 26. Abker
 27. Aboukar
 28. Avşar
 29. Abokor
 30. Abouzar
 31. Aboker
 32. Abqari
 33. Abejero
 34. Abgaryan
 35. Abkarian
 36. Abouzahr
 37. Abouzra
 38. Abshere
 39. Abshier
 40. Abshire