Efternavn AbakirovAt vide mere om Abakirov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abakirov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abakirov.

Abakirov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abakirov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abakirov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abakirov

Se kort over efternavn Abakirov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abakirov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abakirov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abakirov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abakirov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abakirov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abakirov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abakirov i verden

 1. Kirgisistan Kirgisistan (1887)
 2. Rusland Rusland (195)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (29)
 4. Malaysia Malaysia (2)
 5. USA USA (2)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 7. Canada Canada (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Tadsjikistan Tadsjikistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abakirov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abakirov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abakirov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abakirov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abakirov. Dette skyldes, at efternavnet Abakirov ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abakirov, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abakirov, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abakirov eller nogle af de efternavne, der ligner Abakirov, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abakirov blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abakirov med en fælles rod.

 1. Aubakirov
 2. Abakirova
 3. Aubakirova
 4. Abakar
 5. Afakir
 6. Abaker
 7. Abuzarov
 8. Abachri
 9. Abaigar
 10. Abajar
 11. Abchir
 12. Abejaro
 13. Abkari
 14. Abshire
 15. Abukar
 16. Afkir
 17. Abshir
 18. Abuzarova
 19. Abker
 20. Abbakar
 21. Abokor
 22. Abokar
 23. Abskharon
 24. Aboker
 25. Aboukir
 26. Abejero
 27. Abaygar
 28. Abbekerk
 29. Abejar
 30. Abejer
 31. Abgar
 32. Abkarian
 33. Abouzra
 34. Absher
 35. Abshere
 36. Abshier
 37. Absuara
 38. Apker
 39. Avogaro
 40. Avaigar