Efternavn AbachriAt vide mere om Abachri efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abachri efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abachri.

Abachri efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abachri, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abachri helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abachri

Se kort over efternavn Abachri

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abachri i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abachri, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abachri, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abachri efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abachri efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abachri er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abachri i verden

 1. Spanien Spanien (38)
 2. Nederlandene Nederlandene (6)
 3. Danmark Danmark (4)
 4. Marokko Marokko (4)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Niger Niger (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abachri rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abachri efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abachri er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abachri er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abachri eller nogle af de efternavne, der ligner Abachri, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abachri blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abachri med en fælles rod.

 1. Abajar
 2. Abakar
 3. Abchir
 4. Abkari
 5. Abuchard
 6. Abuchar
 7. Abaker
 8. Abqari
 9. Abcar
 10. Abaigar
 11. Abaygar
 12. Abejar
 13. Abejaro
 14. Abejer
 15. Abgar
 16. Abouzra
 17. Absher
 18. Abshere
 19. Abshire
 20. Absuara
 21. Abukar
 22. Afakir
 23. Afshari
 24. Avogari
 25. Abshir
 26. Absurd
 27. Abker
 28. Abakirov
 29. Abbakar
 30. Abokor
 31. Afkari
 32. Abokar
 33. Aboker
 34. Afsari
 35. Abejero
 36. Abbekerk
 37. Abgaryan
 38. Abkarian
 39. Abouzahr
 40. Abshear