Efternavn AbchirAt vide mere om Abchir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abchir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abchir.

Abchir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abchir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abchir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abchir

Se kort over efternavn Abchir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abchir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abchir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abchir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abchir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abchir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abchir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abchir i verden

 1. Marokko Marokko (851)
 2. Djibouti Djibouti (175)
 3. Frankrig Frankrig (40)
 4. Spanien Spanien (33)
 5. Algeriet Algeriet (4)
 6. Niger Niger (3)
 7. Belgien Belgien (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. England England (1)
 10. Comorerne Comorerne (1)
 11. Mexico Mexico (1)
 12. Nederlandene Nederlandene (1)
 13. Norge Norge (1)
 14. Sverige Sverige (1)
 15. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abchir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abchir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abchir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abchir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abchir. Dette skyldes, at efternavnet Abchir ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abchir eller nogle af de efternavne, der ligner Abchir, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abchir blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abchir med en fælles rod.

 1. Abshir
 2. Absher
 3. Abshier
 4. Abshire
 5. Abuchar
 6. Abcar
 7. Abachri
 8. Abajar
 9. Abakar
 10. Abejar
 11. Abejer
 12. Abgar
 13. Abshear
 14. Abshere
 15. Abukar
 16. Afakir
 17. Afkir
 18. Afshar
 19. Abuchard
 20. Abaker
 21. Abker
 22. Abokor
 23. Abokar
 24. Aboker
 25. Aboukir
 26. Afquir
 27. Afqir
 28. Abaigar
 29. Abaygar
 30. Abejaro
 31. Abkari
 32. Abouzra
 33. Absuara
 34. Aebischer
 35. Afsar
 36. Afshari
 37. Apgar
 38. Apger
 39. Apker
 40. Absurd