Efternavn AbcarAt vide mere om Abcar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abcar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abcar.

Abcar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abcar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abcar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abcar

Se kort over efternavn Abcar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abcar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abcar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abcar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abcar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abcar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abcar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abcar i verden

 1. USA USA (14)
 2. Niger Niger (8)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abcar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abcar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abcar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abcar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abcar gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abcar. Dette skyldes, at efternavnet Abcar ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abcar, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abcar.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abcar kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abcar, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abgar
 2. Abajar
 3. Abakar
 4. Abchir
 5. Abejar
 6. Abkari
 7. Abukar
 8. Afsar
 9. Apgar
 10. Abuchar
 11. Abker
 12. Abokar
 13. Abqari
 14. Abachri
 15. Abaigar
 16. Abaygar
 17. Abejaro
 18. Abejer
 19. Abshear
 20. Absher
 21. Absuara
 22. Afkir
 23. Afshar
 24. Apger
 25. Apker
 26. Abshir
 27. Abuchard
 28. Absurd
 29. Abaker
 30. Aboukar
 31. Abbakar
 32. Avşar
 33. Abokor
 34. Afkari
 35. Afker
 36. Abouzar
 37. Aboker
 38. Apsara
 39. Afsari
 40. Afqir