Efternavn AaddiAt vide mere om Aaddi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaddi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaddi.

Aaddi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaddi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaddi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaddi

Se kort over efternavn Aaddi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaddi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaddi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaddi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaddi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaddi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaddi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaddi i verden

 1. Marokko Marokko (1022)
 2. Indien Indien (29)
 3. Frankrig Frankrig (28)
 4. Nederlandene Nederlandene (5)
 5. Belgien Belgien (3)
 6. England England (1)
 7. Pakistan Pakistan (1)
 8. Sverige Sverige (1)
 9. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaddi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaddi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaddi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaddi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aaddi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aaddi.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aaddi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aaddi, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aaddi eller nogle af de efternavne, der ligner Aaddi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aaddi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aaddi med en fælles rod.

 1. Addi
 2. Adda
 3. Addai
 4. Addie
 5. Addo
 6. Addy
 7. Adi
 8. Adui
 9. Ahadi
 10. Aidi
 11. Audi
 12. Ayadi
 13. Aydi
 14. Adei
 15. Adai
 16. Aaad
 17. Adde
 18. Aati
 19. Awadhi
 20. Ayedi
 21. Ada
 22. Adao
 23. Adau
 24. Aday
 25. Addae
 26. Addeo
 27. Addey
 28. Addou
 29. Ade
 30. Adee
 31. Adey
 32. Adie
 33. Ado
 34. Adou
 35. Adu
 36. Adua
 37. Ady
 38. Aeda
 39. Aedo
 40. Ahad