Efternavn AaadAt vide mere om Aaad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaad.

Aaad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaad

Se kort over efternavn Aaad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaad i verden

 1. Thailand Thailand (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaad. Dette skyldes, at efternavnet Aaad ofte har gennemgået mutationer.

 1. Ahad
 2. Aiad
 3. Awad
 4. Ayad
 5. Auad
 6. Aaouad
 7. Ada
 8. Adao
 9. Adau
 10. Aday
 11. Ahadi
 12. Aid
 13. Aouad
 14. Ata
 15. Atay
 16. Aud
 17. Awada
 18. Awwad
 19. Ayada
 20. Ayadi
 21. Ayat
 22. Ayd
 23. Ayed
 24. Ayud
 25. Ayyad
 26. Aued
 27. Auat
 28. Ad
 29. Ayid
 30. Adah
 31. Adai
 32. Awat
 33. Atai
 34. Awadh
 35. Aati
 36. Aat
 37. Aaddi
 38. Atao
 39. Ahead
 40. Ahed