Efternavn AaouadAt vide mere om Aaouad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaouad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaouad.

Aaouad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaouad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaouad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaouad

Se kort over efternavn Aaouad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaouad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaouad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaouad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaouad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaouad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaouad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaouad i verden

 1. Marokko Marokko (238)
 2. Spanien Spanien (17)
 3. Belgien Belgien (2)
 4. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaouad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaouad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaouad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaouad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaouad. Dette skyldes, at efternavnet Aaouad ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aaouad, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aaouad, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aaouad kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aaouad, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aouad
 2. Aouadi
 3. Aaad
 4. Adoua
 5. Auad
 6. Aoued
 7. Adou
 8. Adua
 9. Ahad
 10. Aiad
 11. Aoude
 12. Atou
 13. Aud
 14. Awad
 15. Awood
 16. Awwad
 17. Ayad
 18. Ayud
 19. Ayyad
 20. Aued
 21. Auat
 22. Ahued
 23. Ahouti
 24. Ayoade
 25. Atahua
 26. Ahead
 27. Ataoui
 28. Aouida
 29. Aouda
 30. Atoui
 31. Adoui
 32. Aouadia
 33. Ada
 34. Adao
 35. Adau
 36. Adaway
 37. Aday
 38. Adaya
 39. Adda
 40. Addae