Efternavn AatiAt vide mere om Aati efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aati efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aati.

Aati efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aati, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aati helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aati

Se kort over efternavn Aati

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aati i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aati, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aati, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aati efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aati efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aati er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aati i verden

 1. Irak Irak (13991)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (398)
 3. Marokko Marokko (239)
 4. Yemen Yemen (216)
 5. Indien Indien (49)
 6. Tunesien Tunesien (19)
 7. Nigeria Nigeria (8)
 8. New Zealand New Zealand (8)
 9. Nederlandene Nederlandene (5)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 11. Egypten Egypten (4)
 12. Sudan Sudan (4)
 13. Canada Canada (3)
 14. Algeriet Algeriet (3)
 15. Pakistan Pakistan (3)
 16. USA USA (2)
 17. Indonesien Indonesien (2)
 18. Israel Israel (2)
 19. Afghanistan Afghanistan (1)
 20. Australien Australien (1)
 21. Belgien Belgien (1)
 22. Spanien Spanien (1)
 23. Finland Finland (1)
 24. Frankrig Frankrig (1)
 25. Jordan Jordan (1)
 26. Kiribati Kiribati (1)
 27. Libyen Libyen (1)
 28. Mauretanien Mauretanien (1)
 29. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aati rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aati efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aati er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aati er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aati gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aati. Dette skyldes, at efternavnet Aati ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aati, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aati.

At afgøre om efternavnet Aati eller nogle af de efternavne, der ligner Aati, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aati blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aati med en fælles rod.

 1. Ati
 2. Atti
 3. Awati
 4. Aiti
 5. Aat
 6. Ayati
 7. Addi
 8. Adi
 9. Adui
 10. Ahadi
 11. Aidi
 12. Ait
 13. Aita
 14. Aito
 15. At
 16. Ata
 17. Ath
 18. Atia
 19. Ato
 20. Atta
 21. Attia
 22. Attie
 23. Atto
 24. Atty
 25. Atwi
 26. Aty
 27. Audi
 28. Auta
 29. Aute
 30. Auth
 31. Autio
 32. Auto
 33. Auty
 34. Ayadi
 35. Ayat
 36. Ayate
 37. Aydi
 38. Ataei
 39. Ate
 40. Aeta