Efternavn AduiAt vide mere om Adui efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Adui efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Adui.

Adui efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Adui, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Adui helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Adui

Se kort over efternavn Adui

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Adui i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Adui, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Adui, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Adui efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Adui efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Adui er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Adui i verden

 1. Uganda Uganda (617)
 2. Indonesien Indonesien (38)
 3. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (32)
 4. Tanzania Tanzania (20)
 5. Spanien Spanien (10)
 6. Iran Iran (2)
 7. Østrig Østrig (1)
 8. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 9. Algeriet Algeriet (1)
 10. Marokko Marokko (1)
 11. Mozambique Mozambique (1)
 12. Nigeria Nigeria (1)
 13. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Adui rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Adui efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Adui er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Adui er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Adui. Dette skyldes, at efternavnet Adui ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Adui, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Adui.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Adui, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Adui, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Adui kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Adui, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Adui eller nogle af de efternavne, der ligner Adui, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Adui blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Adui med en fælles rod.

 1. Addi
 2. Adi
 3. Adu
 4. Adua
 5. Adei
 6. Adai
 7. Adoui
 8. Ada
 9. Adao
 10. Adau
 11. Aday
 12. Adda
 13. Addai
 14. Addie
 15. Addo
 16. Addy
 17. Ade
 18. Adee
 19. Adey
 20. Adie
 21. Ado
 22. Adou
 23. Ady
 24. Aidi
 25. Ati
 26. Atti
 27. Atue
 28. Atwi
 29. Aud
 30. Audi
 31. Audu
 32. Aydi
 33. Ayud
 34. Ayut
 35. Adow
 36. Ad
 37. Adaia
 38. Adah
 39. Adahi
 40. Aduwa