Efternavn AatAt vide mere om Aat efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aat efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aat.

Aat efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aat, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aat helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aat

Se kort over efternavn Aat

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aat i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aat, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aat, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aat efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aat efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aat er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aat i verden

 1. Indonesien Indonesien (563)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (557)
 3. Irak Irak (157)
 4. Marokko Marokko (136)
 5. Malaysia Malaysia (47)
 6. Pakistan Pakistan (5)
 7. Thailand Thailand (5)
 8. Egypten Egypten (4)
 9. Indien Indien (3)
 10. Nigeria Nigeria (3)
 11. Filippinerne Filippinerne (3)
 12. USA USA (3)
 13. Syrien Syrien (2)
 14. Yemen Yemen (2)
 15. Afghanistan Afghanistan (1)
 16. Iran Iran (1)
 17. Singapore Singapore (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aat rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aat efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aat er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aat er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aat gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aat. Dette skyldes, at efternavnet Aat ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aat, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aat.

 1. Ait
 2. At
 3. Ayat
 4. Auat
 5. Awat
 6. Aati
 7. Ayt
 8. Att
 9. Ada
 10. Adao
 11. Adau
 12. Aday
 13. Ade
 14. Adi
 15. Ado
 16. Adu
 17. Ady
 18. Ahad
 19. Aiad
 20. Aid
 21. Aita
 22. Aito
 23. Ata
 24. Atay
 25. Ath
 26. Ati
 27. Ato
 28. Atta
 29. Atti
 30. Atto
 31. Atty
 32. Aty
 33. Aud
 34. Auta
 35. Aute
 36. Auth
 37. Auto
 38. Auty
 39. Awad
 40. Awati