Efternavn ávaloAt vide mere om ávalo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ávalo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ávalo.

ávalo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ávalo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ávalo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ávalo

Se kort over efternavn ávalo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ávalo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ávalo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ávalo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ávalo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ávalo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ávalo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ávalo i verden

 1. Brasilien Brasilien (3)
 2. Colombia Colombia (1)
 3. Spanien Spanien (1)
 4. Uruguay Uruguay (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ávalo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ávalo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ávalo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ávalo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner ávalo. Dette skyldes, at efternavnet ávalo ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet ávalo, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner ávalo.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet ávalo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner ávalo, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Avalo
 2. ávila
 3. Abalo
 4. Avala
 5. àvila
 6. Abal
 7. Abala
 8. Abaleo
 9. Aballo
 10. Abeal
 11. Abello
 12. Abelo
 13. Abfall
 14. Abial
 15. Ablao
 16. Aboal
 17. Abollo
 18. Abuali
 19. Abuelo
 20. Apollo
 21. Apolo
 22. Auvil
 23. Avalle
 24. Avalli
 25. Avello
 26. Avial
 27. Avila
 28. Avileo
 29. Avola
 30. Avolio
 31. Aphal
 32. Avilio
 33. Aviala
 34. Avile
 35. Auvila
 36. Ablo
 37. Abiala
 38. Abali
 39. Abolo
 40. Apillo