Efternavn ColmánAt vide mere om Colmán efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colmán efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colmán.

Colmán efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colmán, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colmán helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colmán

Se kort over efternavn Colmán

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colmán i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colmán, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colmán, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colmán efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colmán efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colmán er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colmán i verden

 1. USA USA (5)
 2. Uruguay Uruguay (4)
 3. Brasilien Brasilien (3)
 4. Argentina Argentina (1)
 5. Costa Rica Costa Rica (1)
 6. Spanien Spanien (1)
 7. Paraguay Paraguay (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colmán rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colmán efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colmán er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colmán er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Colman
 2. Colmen
 3. Colmon
 4. Calman
 5. Coelman
 6. Coleman
 7. Colemen
 8. Colemon
 9. Colimon
 10. Collman
 11. Colmena
 12. Colmont
 13. Coolman
 14. Coulman
 15. Colmeña
 16. Coloman
 17. Colmant
 18. Calmon
 19. Colemann
 20. Coliman
 21. Colmanni
 22. Calaman
 23. Caliman
 24. Calmont
 25. Calnan
 26. Calnon
 27. Celemin
 28. Chilman
 29. Claman
 30. Clamon
 31. Clanin
 32. Cleman
 33. Clemen
 34. Clemmen
 35. Clemon
 36. Clenon
 37. Climen
 38. Cloman
 39. Clonan
 40. Clunan