Efternavn ColimonAt vide mere om Colimon efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colimon efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colimon.

Colimon efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colimon, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colimon helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colimon

Se kort over efternavn Colimon

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colimon i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colimon, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colimon, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colimon efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colimon efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colimon er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colimon i verden

 1. Haiti Haiti (478)
 2. USA USA (166)
 3. Canada Canada (11)
 4. Colombia Colombia (11)
 5. Ecuador Ecuador (8)
 6. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (4)
 7. Spanien Spanien (3)
 8. Frankrig Frankrig (1)
 9. Rwanda Rwanda (1)
 10. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colimon rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colimon efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colimon er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colimon er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colimon gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colimon. Dette skyldes, at efternavnet Colimon ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colimon, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colimon, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Colimon eller nogle af de efternavne, der ligner Colimon, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colimon blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colimon med en fælles rod.

 1. Colemon
 2. Colmon
 3. Coliman
 4. Caliman
 5. Clamon
 6. Clemon
 7. Climen
 8. Coleman
 9. Colemen
 10. Collman
 11. Colman
 12. Colmen
 13. Colmont
 14. Colemont
 15. Coloman
 16. Calmon
 17. Climan
 18. Celimen
 19. Calaman
 20. Calimani
 21. Calimano
 22. Calman
 23. Calmont
 24. Calnon
 25. Celemin
 26. Claman
 27. Clamond
 28. Cleman
 29. Clemen
 30. Clemons
 31. Clemont
 32. Clenon
 33. Climens
 34. Climent
 35. Cloman
 36. Clyman
 37. Coelman
 38. Collemont
 39. Colmena
 40. Colomina