Efternavn ColemenAt vide mere om Colemen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colemen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colemen.

Colemen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colemen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colemen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colemen

Se kort over efternavn Colemen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colemen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colemen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colemen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colemen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colemen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colemen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colemen i verden

 1. USA USA (134)
 2. Tyrkiet Tyrkiet (41)
 3. Liberia Liberia (11)
 4. Australien Australien (5)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 6. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colemen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colemen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colemen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colemen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colemen. Dette skyldes, at efternavnet Colemen ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colemen, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colemen.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colemen kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colemen, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colemen eller nogle af de efternavne, der ligner Colemen, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colemen blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colemen med en fælles rod.

 1. Clemen
 2. Coleman
 3. Colemon
 4. Colmen
 5. Celemin
 6. Chelemen
 7. Cleman
 8. Clemens
 9. Clement
 10. Clemenz
 11. Clemmen
 12. Clemon
 13. Climen
 14. Colimon
 15. Collman
 16. Colman
 17. Colmena
 18. Colmon
 19. Colemont
 20. Coloman
 21. Colemann
 22. Coliman
 23. Clemeno
 24. Callmen
 25. Celimen
 26. Caleman
 27. Calaman
 28. Caliman
 29. Calman
 30. Celemina
 31. Claman
 32. Clamon
 33. Clemans
 34. Clemence
 35. Clemency
 36. Clemente
 37. Clementi
 38. Clements
 39. Clementz
 40. Clemenza