Efternavn CollmanAt vide mere om Collman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collman.

Collman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collman

Se kort over efternavn Collman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collman i verden

 1. USA USA (902)
 2. England England (201)
 3. Australien Australien (73)
 4. Argentina Argentina (61)
 5. Jamaica Jamaica (57)
 6. Sverige Sverige (29)
 7. Mexico Mexico (17)
 8. Canada Canada (14)
 9. New Zealand New Zealand (13)
 10. Tyskland Tyskland (5)
 11. Tanzania Tanzania (3)
 12. Sydafrika Sydafrika (2)
 13. Brasilien Brasilien (2)
 14. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (2)
 15. Filippinerne Filippinerne (2)
 16. Costa Rica Costa Rica (1)
 17. Nordcypern Nordcypern (1)
 18. Danmark Danmark (1)
 19. Egypten Egypten (1)
 20. Spanien Spanien (1)
 21. Frankrig Frankrig (1)
 22. Nordirland Nordirland (1)
 23. Skotland Skotland (1)
 24. Indonesien Indonesien (1)
 25. Irland Irland (1)
 26. Japan Japan (1)
 27. Malaysia Malaysia (1)
 28. Nigeria Nigeria (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collman gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collman. Dette skyldes, at efternavnet Collman ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collman, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collman.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collman, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collman, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collman kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collman, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Coelman
 2. Coleman
 3. Colman
 4. Coolman
 5. Coulman
 6. Cullman
 7. Coloman
 8. Coliman
 9. Calaman
 10. Caliman
 11. Calman
 12. Challman
 13. Chellman
 14. Chilman
 15. Claman
 16. Cleman
 17. Cloman
 18. Clyman
 19. Colemen
 20. Colemon
 21. Colimon
 22. Colmen
 23. Colmon
 24. Colmant
 25. Colemann
 26. Callmen
 27. Climan
 28. Caleman
 29. Calimani
 30. Calimano
 31. Callanan
 32. Callinan
 33. Calnan
 34. Celemin
 35. Clamon
 36. Clayman
 37. Clemans
 38. Clemen
 39. Clemon
 40. Climen