Efternavn CollopyAt vide mere om Collopy efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collopy efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collopy.

Collopy efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collopy, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collopy helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collopy

Se kort over efternavn Collopy

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collopy i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collopy, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collopy, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collopy efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collopy efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collopy er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collopy i verden

 1. USA USA (1255)
 2. Irland Irland (250)
 3. Australien Australien (210)
 4. England England (141)
 5. Brasilien Brasilien (60)
 6. Sydafrika Sydafrika (58)
 7. Canada Canada (35)
 8. Schweiz Schweiz (9)
 9. Bulgarien Bulgarien (2)
 10. Italien Italien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collopy rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collopy efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collopy er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collopy er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collopy gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collopy. Dette skyldes, at efternavnet Collopy ofte har gennemgået mutationer.

 1. Collop
 2. Collupy
 3. Colopy
 4. Colloby
 5. Collova
 6. Cullop
 7. Colop
 8. Collip
 9. Colloff
 10. Calopa
 11. Clop
 12. Clopp
 13. Colbey
 14. Colby
 15. Coleby
 16. Colhoff
 17. Colip
 18. Colipi
 19. Colp
 20. Colpo
 21. Cullip
 22. Callipi
 23. Colpi
 24. Callupe
 25. Callapa
 26. Colliva
 27. Colobo
 28. Callaby
 29. Calap
 30. Calbo
 31. Calbow
 32. Calby
 33. Caleppi
 34. Calfo
 35. Calfy
 36. Calip
 37. Callaba
 38. Callava
 39. Callave
 40. Callva