Efternavn ColffAt vide mere om Colff efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colff efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colff.

Colff efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colff, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colff helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colff

Se kort over efternavn Colff

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colff i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colff, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colff, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colff efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colff efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colff er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colff i verden

 1. Sydafrika Sydafrika (7)
 2. Namibia Namibia (1)
 3. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colff rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colff efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colff er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colff er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colff. Dette skyldes, at efternavnet Colff ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colff, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colff.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colff kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colff, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colff eller nogle af de efternavne, der ligner Colff, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colff blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colff med en fælles rod.

 1. Calff
 2. Colf
 3. Calaf
 4. Calaff
 5. Calef
 6. Calf
 7. Calfa
 8. Calfe
 9. Calfo
 10. Calfy
 11. Califf
 12. Ciolfi
 13. Clef
 14. Cliff
 15. Cluff
 16. Clyff
 17. Colby
 18. Colhoff
 19. Colip
 20. Colp
 21. Colpo
 22. Colve
 23. Clif
 24. Colpi
 25. Colop
 26. Cleff
 27. Claf
 28. Callf
 29. Colloff
 30. Calafi
 31. Calap
 32. Calba
 33. Calbi
 34. Calbo
 35. Calby
 36. Caleb
 37. Calfee
 38. Califfi
 39. Calip
 40. Calp