Efternavn ColfAt vide mere om Colf efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colf efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colf.

Colf efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colf, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colf helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colf

Se kort over efternavn Colf

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colf i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colf, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colf, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colf efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colf efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colf er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colf i verden

 1. USA USA (403)
 2. Rumænien Rumænien (85)
 3. Sydafrika Sydafrika (6)
 4. Sverige Sverige (4)
 5. England England (2)
 6. Italien Italien (2)
 7. Skotland Skotland (1)
 8. Liberia Liberia (1)
 9. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colf rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colf efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colf er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colf er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colf kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colf, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Calf
 2. Colff
 3. Colp
 4. Calaf
 5. Calef
 6. Calfa
 7. Calfe
 8. Calff
 9. Calfo
 10. Calfy
 11. Calp
 12. Chelf
 13. Ciolfi
 14. Clef
 15. Colby
 16. Colip
 17. Colpo
 18. Colve
 19. Culp
 20. Clif
 21. Colpi
 22. Colop
 23. Claf
 24. Callf
 25. Calaff
 26. Calafi
 27. Calap
 28. Calba
 29. Calbi
 30. Calbo
 31. Calby
 32. Caleb
 33. Calfee
 34. Califf
 35. Calip
 36. Calpe
 37. Calpo
 38. Calub
 39. Calva
 40. Calve