Efternavn CollopAt vide mere om Collop efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collop efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collop.

Collop efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collop, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collop helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collop

Se kort over efternavn Collop

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collop i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collop, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collop, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collop efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collop efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collop er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collop i verden

 1. USA USA (224)
 2. Sydafrika Sydafrika (188)
 3. England England (115)
 4. Canada Canada (8)
 5. New Zealand New Zealand (7)
 6. Australien Australien (6)
 7. Botswana Botswana (4)
 8. Skotland Skotland (4)
 9. Israel Israel (3)
 10. Kina Kina (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)
 12. Ghana Ghana (1)
 13. Grækenland Grækenland (1)
 14. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collop rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collop efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collop er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collop er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collop gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collop, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collop.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collop kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collop, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Collop eller nogle af de efternavne, der ligner Collop, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Collop blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Collop med en fælles rod.

 1. Collopy
 2. Cullop
 3. Colop
 4. Collip
 5. Clop
 6. Colip
 7. Collova
 8. Collupy
 9. Colopy
 10. Colp
 11. Colpo
 12. Cullip
 13. Colloby
 14. Colloff
 15. Calap
 16. Calbo
 17. Calbow
 18. Calfo
 19. Calip
 20. Callva
 21. Calopa
 22. Calp
 23. Calpo
 24. Calvo
 25. Chalup
 26. Clap
 27. Clapp
 28. Clipp
 29. Clopp
 30. Colbey
 31. Colby
 32. Coleby
 33. Colf
 34. Colff
 35. Colhoff
 36. Colipi
 37. Colubi
 38. Colve
 39. Colvee
 40. Culp