Efternavn ColhounAt vide mere om Colhoun efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colhoun efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colhoun.

Colhoun efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colhoun, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colhoun helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colhoun

Se kort over efternavn Colhoun

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colhoun i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colhoun, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colhoun, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colhoun efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colhoun efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colhoun er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colhoun i verden

 1. Nordirland Nordirland (437)
 2. USA USA (235)
 3. Irland Irland (170)
 4. England England (167)
 5. Australien Australien (159)
 6. Canada Canada (98)
 7. New Zealand New Zealand (75)
 8. Skotland Skotland (67)
 9. Tyskland Tyskland (17)
 10. Sydafrika Sydafrika (15)
 11. Wales Wales (11)
 12. Zimbabwe Zimbabwe (7)
 13. Sverige Sverige (3)
 14. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 15. Frankrig Frankrig (1)
 16. Nigeria Nigeria (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colhoun rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colhoun efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colhoun er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colhoun er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colhoun gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colhoun. Dette skyldes, at efternavnet Colhoun ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colhoun, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colhoun.

 1. Calhoun
 2. Calhoon
 3. Calhoune
 4. Collon
 5. Colon
 6. Colun
 7. Calloen
 8. Callon
 9. Caloen
 10. Calon
 11. Calouin
 12. Celon
 13. Cleon
 14. Clon
 15. Cloon
 16. Clown
 17. Clun
 18. Colahan
 19. Colan
 20. Colen
 21. Coleoni
 22. Colian
 23. Colin
 24. Colleen
 25. Collen
 26. Collien
 27. Collin
 28. Colln
 29. Collom
 30. Collone
 31. Collum
 32. Collyn
 33. Coln
 34. Colom
 35. Coloma
 36. Colome
 37. Colomo
 38. Colomy
 39. Colona
 40. Colone