Efternavn CollemontAt vide mere om Collemont efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collemont efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collemont.

Collemont efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collemont, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collemont helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collemont

Se kort over efternavn Collemont

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collemont i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collemont, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collemont, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collemont efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collemont efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collemont er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collemont i verden

 1. Belgien Belgien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collemont rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collemont efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collemont er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collemont er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collemont gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Colemont
 2. Clemont
 3. Colemon
 4. Colmont
 5. Calmont
 6. Chalamont
 7. Clement
 8. Clemon
 9. Clemons
 10. Clemonts
 11. Coleman
 12. Colemen
 13. Colimon
 14. Collman
 15. Colmon
 16. Colmant
 17. Colemann
 18. Calamonte
 19. Celemin
 20. Celemina
 21. Ceulemans
 22. Chelemen
 23. Clamon
 24. Clamond
 25. Claymond
 26. Cleman
 27. Clemans
 28. Clemen
 29. Clemens
 30. Clemente
 31. Clementi
 32. Clements
 33. Clementz
 34. Clemenz
 35. Clemins
 36. Clemmons
 37. Clenon
 38. Climent
 39. Coelman
 40. Colman