Efternavn CollishawAt vide mere om Collishaw efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collishaw efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collishaw.

Collishaw efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collishaw, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collishaw helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collishaw

Se kort over efternavn Collishaw

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collishaw i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collishaw, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collishaw, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collishaw efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collishaw efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collishaw er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collishaw i verden

 1. England England (372)
 2. USA USA (155)
 3. Australien Australien (115)
 4. Canada Canada (60)
 5. Wales Wales (6)
 6. New Zealand New Zealand (6)
 7. Indien Indien (3)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 9. Brunei Brunei (1)
 10. Hviderusland Hviderusland (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Skotland Skotland (1)
 13. Grækenland Grækenland (1)
 14. Mexico Mexico (1)
 15. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collishaw rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collishaw efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collishaw er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collishaw er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collishaw. Dette skyldes, at efternavnet Collishaw ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collishaw, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collishaw, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collishaw kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collishaw, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Cowlishaw
 2. Coleyshaw
 3. Colicha
 4. Collias
 5. Collica
 6. Collichio
 7. Colliga
 8. Collis
 9. Culshaw
 10. Colliss
 11. Callesa
 12. Callis
 13. Callisaya
 14. Cellis
 15. Cillis
 16. Clish
 17. Coelis
 18. Colasseau
 19. Colcha
 20. Colecha
 21. Colias
 22. Colich
 23. Colis
 24. Collas
 25. Collaso
 26. Colles
 27. Colless
 28. Collick
 29. Colloca
 30. Colls
 31. Collys
 32. Colosa
 33. Colosia
 34. Colsa
 35. Cullis
 36. Coleasa
 37. Colicheo
 38. Coliche
 39. Callich
 40. Coliaza