Efternavn CollissAt vide mere om Colliss efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colliss efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colliss.

Colliss efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colliss, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colliss helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colliss

Se kort over efternavn Colliss

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colliss i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colliss, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colliss, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colliss efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colliss efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colliss er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colliss i verden

 1. England England (198)
 2. Canada Canada (78)
 3. Australien Australien (68)
 4. USA USA (53)
 5. Schweiz Schweiz (14)
 6. Skotland Skotland (9)
 7. New Zealand New Zealand (7)
 8. Indien Indien (6)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Cypern Cypern (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colliss rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colliss efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colliss er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colliss er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colliss gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colliss kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colliss, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Colless
 2. Collias
 3. Collis
 4. Calliss
 5. Callies
 6. Callis
 7. Cellis
 8. Cillis
 9. Claiss
 10. Coelis
 11. Coless
 12. Colias
 13. Colis
 14. Collas
 15. Collaso
 16. Colles
 17. Collica
 18. Collick
 19. Colliga
 20. Colls
 21. Collys
 22. Cullis
 23. Collos
 24. Challiss
 25. Cliss
 26. Cailis
 27. Calais
 28. Calaise
 29. Calis
 30. Calise
 31. Calisi
 32. Callais
 33. Callas
 34. Calles
 35. Callesa
 36. Callesi
 37. Callico
 38. Callizo
 39. Callos
 40. Calls