Efternavn CollichioAt vide mere om Collichio efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collichio efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collichio.

Collichio efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collichio, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collichio helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collichio

Se kort over efternavn Collichio

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collichio i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collichio, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collichio, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collichio efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collichio efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collichio er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collichio i verden

 1. USA USA (142)
 2. Brasilien Brasilien (4)
 3. Belgien Belgien (1)
 4. Canada Canada (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collichio rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collichio efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collichio er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collichio er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collichio gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collichio, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collichio, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collichio kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collichio, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Colacchio
 2. Colicchio
 3. Collucio
 4. Colicheo
 5. Calicchio
 6. Calicho
 7. Callico
 8. Colacio
 9. Colecchi
 10. Colecchia
 11. Colicci
 12. Colich
 13. Colicha
 14. Collaco
 15. Collica
 16. Collick
 17. Collishaw
 18. Collucci
 19. Colocho
 20. Coluccio
 21. Colucho
 22. Colecio
 23. Coliche
 24. Culichi
 25. Callich
 26. Calocchio
 27. Coluchi
 28. Colacchi
 29. Colicchia
 30. Collaci
 31. Calchi
 32. Calicchia
 33. Calich
 34. Calico
 35. Callizo
 36. Calucho
 37. Celaschi
 38. Cellucci
 39. Chalich
 40. Chlouchi