Efternavn CoelisAt vide mere om Coelis efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coelis efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coelis.

Coelis efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coelis, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coelis helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coelis

Se kort over efternavn Coelis

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coelis i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coelis, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coelis, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coelis efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coelis efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coelis er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coelis i verden

 1. Belgien Belgien (19)
 2. Brasilien Brasilien (8)
 3. Frankrig Frankrig (2)
 4. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coelis rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coelis efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coelis er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coelis er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coelis. Dette skyldes, at efternavnet Coelis ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coelis, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coelis.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coelis, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coelis, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Celis
 2. Coels
 3. Colis
 4. Collis
 5. Cuelis
 6. Caels
 7. Cailis
 8. Calis
 9. Callis
 10. Celes
 11. Celic
 12. Celik
 13. Celius
 14. Celix
 15. Celiz
 16. Cellis
 17. Cels
 18. Cheles
 19. Chelius
 20. Cheliz
 21. Chellis
 22. Chelos
 23. Cielos
 24. Cillis
 25. Clewis
 26. Colas
 27. Coles
 28. Colias
 29. Colic
 30. Collas
 31. Colles
 32. Collias
 33. Colls
 34. Collys
 35. Colos
 36. Cols
 37. Cools
 38. Coules
 39. Cowels
 40. Cowles