Efternavn CollingworthAt vide mere om Collingworth efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collingworth efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collingworth.

Collingworth efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collingworth, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collingworth helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collingworth

Se kort over efternavn Collingworth

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collingworth i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collingworth, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collingworth, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collingworth efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collingworth efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collingworth er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collingworth i verden

 1. USA USA (12)
 2. England England (9)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collingworth rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collingworth efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collingworth er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collingworth er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collingworth. Dette skyldes, at efternavnet Collingworth ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collingworth, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collingworth, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collingworth kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collingworth, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Collingsworth
 2. Collinsworth
 3. Cullingworth
 4. Chellingworth
 5. Chillingworth
 6. Challingsworth
 7. Collingwood
 8. Chillingsworth
 9. Collington
 10. Collingdon
 11. Cullingford
 12. Colling
 13. Collinge
 14. Collingham
 15. Collings
 16. Collinson
 17. Callington
 18. Collingridge
 19. Cullington
 20. Calingo
 21. Clinesmith
 22. Clinger
 23. Coling
 24. Colinson
 25. Collange
 26. Collins
 27. Collonges
 28. Collongue
 29. Colungo
 30. Cooling
 31. Cowling
 32. Culling
 33. Cullinge
 34. Cullings
 35. Colinco
 36. Colinso
 37. Colongo
 38. Cilingir
 39. Callingham
 40. Couling