Efternavn ColincoAt vide mere om Colinco efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colinco efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colinco.

Colinco efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colinco, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colinco helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colinco

Se kort over efternavn Colinco

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colinco i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colinco, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colinco, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colinco efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colinco efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colinco er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colinco i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (193)
 2. USA USA (43)
 3. Israel Israel (20)
 4. Moldova Moldova (2)
 5. Benin Benin (1)
 6. Canada Canada (1)
 7. Italien Italien (1)
 8. Madagaskar Madagaskar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colinco rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colinco efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colinco er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colinco er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colinco gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colinco, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colinco.

 1. Colinso
 2. Clinco
 3. Calingo
 4. Clinch
 5. Clinci
 6. Clincy
 7. Colinas
 8. Colines
 9. Coling
 10. Colins
 11. Colinson
 12. Colungo
 13. Colongo
 14. Colance
 15. Clincu
 16. Calence
 17. Calenzo
 18. Clance
 19. Clancy
 20. Clench
 21. Climaco
 22. Clinciu
 23. Clines
 24. Cling
 25. Clinge
 26. Clings
 27. Clink
 28. Clonce
 29. Clonch
 30. Clynch
 31. Colling
 32. Collinge
 33. Collings
 34. Collins
 35. Collinson
 36. Colnago
 37. Colonga
 38. Colonjon
 39. Colons
 40. Colunga